Λιπογλυπτική - Λιποαναρρόφηση | Σεφέρη - Δανιήλ Αναστασία | Πλαστικός Χειρουργός

Λιπογλυπτική - Λιποαναρρόφηση

 Δρ. Σεφέρη - Δανιήλ Αναστασία Σώμα

Η λιπογλυπτική και κυρίως η λιποαναρρόφηση σημειώνουν αυξημένη ζήτηση από γυναίκες και από άνδρες, που επιζητούν την απομάκρυνση της περίσσειας του λίπους από οποιοδήποτε σημείο του σώματος.

Η λιπογλυπτική και κυρίως η λιποαναρρόφηση σημειώνουν αυξημένη ζήτηση από γυναίκες και από άνδρες, που επιζητούν την απομάκρυνση της περίσσειας του λίπους από οποιοδήποτε σημείο του σώματος (πηγούνι, μπράτσα, κοιλιά, γλουτοί, μηροί, γάμπες και αστραγάλους) υπάρχει.

Η λιπογλυπτική δεν συνίσταται μόνο στην αφαίρεση της περίσσειας ποσότητας λίπους, αλλά και στην επανατοποθέτησή του,κατόπιν ειδικής επεξεργασίας,σε περιοχές που χρειάζεται.

Πολλές φορές οι δύο αυτές μέθοδοι, συνδυάζονται για την αισθητική βελτίωση δείχνοντας προτίμηση στην αφαίρεση λίπους από τα ψωμάκια και στην τοποθέτησή τους, είτε στο στήθος, είτε στα οπίσθια για να αποδοθούν καμπύλες. Οι δύο αυτές τεχνικές μπορούν να εφαρμοστούν είτε στον ίδιο χρόνο, είτε μεμονωμένα και ο συνδυασμός τους επιφέρει κάτι παραπάνω από ικανοποιητικά αποτελέσματα για ασθενείς που υπόκεινται στην συγκεκριμένη διαδικασία.

Η λιπογλυπτική, είναι κατάλληλη για τις γυναίκες των μεσογειακών χωρών, στις οποίες παρατηρείται συσσώρευση λίπους κυρίως στο κάτω μέρος του σώματος και στην περιοχή που είναι γνωστή με τον όρο «ψωμάκια», και δημιουργεί δυσαναλογίες που είναι δύσκολο πολλές φορές να αντιμετωπιστούν με σωστή διατροφή και γυμναστική, και η δυσκολία αυξάνεται για τις γυναίκες όπου είναι μεγαλύτερες σε ηλικία.

Εμείς θεωρούμε πως η ομορφιά δεν έχει ηλικία και η ανάδειξή της είναι δικαίωμα όλων γι’ αυτό και εφαρμόζουμε τεχνικές λιπογλυπτικής και λιποαναρρόφησης, για την απόδοση ικανοποιητικών αποτελεσμάτων ακόμη και για τις πιο δύσκολες περιπτώσεις. Τίποτα δεν είναι αδύνατο, καθώς διαθέτουμε τα μέσα και την κατάρτιση για να ικανοποιήσουμε κάθε σας επιθυμία.

Άρθρα