Ραδιοσυχνότητες RF | Σεφέρη - Δανιήλ Αναστασία | Πλαστικός Χειρουργός

Ραδιοσυχνότητες RF

 Δρ. Σεφέρη - Δανιήλ Αναστασία Μη επεμβατικές μέθοδοι

H εξέλιξη της ιατρικής επιστήμης μας δίνει σήμερα την δυνατότητα να προσφέρουμε υπηρεσίες αισθητικής βελτίωσης χωρίς να χρησιμοποιήσουμε νυστέρι.

Μία από αυτές τις θεραπείες που καινοτομεί στον κλάδο των μη επεμβατικών θεραπειών είναι αυτή των ραδιοσυχνοτήτων RF.

Η μέθοδος των ραδιοσυχνοτήτων είναι ιδανική για το τοπικό αδυνάτισμα και προσφέρει ιδανικά αποτελέσματα καθώς πέρα από την απώλεια λίπους που πραγματοποιεί δρα ταυτόχρονα για την σύσφιξη και την εξομάλυνση της επιδερμίδας καταπολεμώντας την κυτταρίτιδα.

Τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα που παράγονται δρουν ενδοδερμικά και φτάνουν ως το λεμφικό-φλεβικό σύστημα και τον λιπώδη ιστό. Η βασική δράση των ραδιοσυχνοτήτων RF έγκειται στην ενεργοποίηση των ινοβλαστών, των κυττάρων που δρουν ευεργετικά για την σύσφιξη και την βελτίωση της επιδερμίδας.

Παράλληλα, οι ραδιοσυχνότητες, συντελούν στον μεταβολισμό του λίπους που βρίσκεται συσσωρευμένο στις επίμαχες περιοχές και στην αποβολή του από τον οργανισμό.

Με τις ραδιοσυχνότητες RF:

Εξαλείφεται η κυτταρίτιδα
Μειώνεται το λίπος
Βελτιώνεται το περίγραμμα της σιλουέτας
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο πρόσωπο για την λείανση του και την καταπολέμηση των ρυτίδων και των κηλίδων

Η θεραπεία των ραδιοσυχνοτήτων γνωρίζει εύρος εφαρμογής και μπορεί να συνοδεύει για την τελειοποίηση του αποτελέσματος διάφορες επεμβάσεις αλλά και μη επεμβατικές θεραπείες. Έτσι, μπορεί να χρησιμοποιείται με την θεραπεία του Cavitation για ακόμη πιο επιτυχημένο αποτέλεσμα και επικουρικά στην λιποαναρρόφηση για την σύσφιξη του δέρματος.

Με την επανάληψη της θεραπείας στα χρονικά διαστήματα που έχουν οριστεί από τον ειδικό μπορείτε να έχετε μόνιμα αποτελέσματα.

Άρθρα