Ανόρθωση μηρών-γλουτών | Σεφέρη - Δανιήλ Αναστασία | Πλαστικός Χειρουργός

Ανόρθωση μηρών-γλουτών

 Δρ. Σεφέρη - Δανιήλ Αναστασία Σώμα

Συχνό φαινόμενο αποτελεί η χαλάρωση της περιοχής των γλουτών και των μηρών και αυτό οφείλεται κυρίως σε ένα σύνολο παραγόντων που έχουν να κάνουν: με το γήρας που επιφέρει η πάροδος του χρόνου, με τις κληρονομικές ροπές του καθενός, καθώς επίσης και με τις εγκυμοσύνες κατά τις οποίες μεταβάλλεται το σώμα.

Η αισθητική χειρουργική προσφέρει λύσεις για την βελτίωση της όψης του σώματος σε αυτά τα σημεία με επεμβάσεις ανόρθωσης μηρών οι οποίες προσφέρουν σύσφιξη της επιδερμίδας, ανόρθωση και σφριγηλότητα, ενώ βελτιώνεται και η όψη φλοιού πορτοκαλιού (κυτταρίτιδα) που ταλαιπωρεί πολλές γυναίκες.

Κατά την επέμβαση ο ασθενής είναι υπό την επήρεια γενικής αναισθησίας η μέθης και δεν χρειάζεται να παραμείνει στην κλινική. Η ασθενής μπορεί να επιστρέψει άμεσα στην εργασία της. Τα αποτελέσματα που επιφέρει η επέμβαση της ανόρθωσης έχουν μόνιμο χαρακτήρα, αλλά τα σημάδια από τις τομές φαίνονται, ανεπαίσθητα μεν αλλά είναι εμφανή. Γι’ αυτό τον λόγο άλλωστε οι τομές της επέμβασης κρύβονται στο μπικίνι.

Άρθρα