Αντιμετώπιση Τριχόπτωσης | Σεφέρη - Δανιήλ Αναστασία | Πλαστικός Χειρουργός

Αντιμετώπιση Τριχόπτωσης

 Δρ. Σεφέρη - Δανιήλ Αναστασία Νέες τεχνικές

Όλο και περισσότεροι από εμάς αντιμετωπίζουμε προβλήματα τριχοφυΐας λόγο διαφόρων αιτιών όπως γονιδιακοί λόγοι, μετά από εγκυμοσύνη, στρες, μετά από χημειοθεραπεία κ.λ.π

Για να αντιμετωπισθούν ανάλογες περιπτώσεις χρησιμοποιείται η αυτόλογη μεσοθεραπεία που εφαρμόζεται στο τριχωτό της κεφαλής. Ενδυναμώνει τα υπάρχοντα μαλλιά αλλά και ενεργοποιεί τριχοθυλάκια για νέα παραγωγή.

Η διαδικασία είναι απλή.Γίνεται στο ιατρείο έπειτα από αιμοληψία εκείνη τη στιγμή.Στη συνέχεια κάνουμε την φυγοκέντρηση του αίματος για την παραγωγή του πλάσματος ( την ουσία που περιέχει τα αιμοπετάλια και τα λευκά αιμοσφαίρια μας) για να διαχωριστεί από τα υπόλοιπα στοιχεία του αίματος και για να κρατήσουμε αυτά που μας ενδιαφέρουν,δηλαδή τις πρωτείνες ανάπτυξης και τους αυξητικούς παράγοντες που είναι απαραίτητοι για να γίνει ο πολλαπλασιασμός των κυττάρων και η αναγεννητική διαδικασία για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης.

Είναι μια διαδικασία εντελώς ανώδυνη στην εφαρμογή της και 100 % ασφαλής γιατί προκύπτει από δικά μας συστατικά.

Η ανάγκη που υπάρχει αλλά και η ηλικία είναι δυο από τους παράγοντες που μας καθορίζουν το φάσμα των εφαρμογών της αυτόλογης μεσοθεραπείας.

Άρθρα